• img1
  • img2
  • img3
  • img4
  • img5

Ανακοινώσεις

Παρακαλούνται όλοι οι μαθητές με την επαναλειτουργία του σχολείου να προσέλθουν με τη στολή τους(31/03/2021)

Την Δευτέρα, 5 Απριλίου από τις 11:00 – 13:30 στο σχολείο μας θα έχει συνεργείο για την διεξαγωγή του ρινικού Rapid Test. Παρακαλώ να υπογραφεί και να επιστραφεί στο σχολείο η συγκατάθεση γονέων/κηδεμόνων.

 

Ημερίδα για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021

Η Διαδικτυακή Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30 μέχρι τις 13:00. Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (9 Φεβρουαρίου 2021), διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, Ημερίδα, με θέμα: «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» (“Together for a better internet”). Την Ημερίδα, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), με την υποστήριξη των εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου: Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου - CΥberSafety, καθώς και της Εθνικής Στρατηγικής για ένα Καλύτερο Διαδίκτυο για τα παιδιά στην Κύπρο. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, για ευνόητους λόγους ασφάλειας και υγείας, εξαιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών, που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού.

          ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παραλαβή ενδεικτικών

          IMPORTANT ANNOUNCEMENT: Receiving of the students  performance reports for the first term

           ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΟ 01 Φεβρουαρίου

Aνακοινώσεις-Δραστηριότητες Γραφείου Σ.Ε.Α. (10-31.01.2021)

Κυρώσεις παιδαγωγικής φύσης στο πλαίσιο της εφαρμογής της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα Σχολεία Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ

Α΄ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  Σας πληροφορούμε ότι ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) προγραμματίζει τη διεξαγωγή του Α' γύρου της ετήσιας Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής, που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΥΠΠΑΝ, την Κυριακή 31/01/2021.

 

COVID-19: Οδηγίες προς τα άτομα που επιβεβαιώνονται ως θετικά στον ιό, ή που θεωρούνται ως στενές επαφές. Παρακαλώ πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

COVID-19:Οδηγίες για άτομα που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ως ύποπτα κρούσματα λοίμωξη ς COVID-19. Παρακαλώ πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ/ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παρακαλούνται οι γονείς να διαβάσουν το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας και όσοι από τους μαθητές ή μαθήτριες του σχολείου μας ανήκουν στις κατηγορίες των πολιτών με παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσηση από COVID-19, να φέρουν στη Γραμματεία του Σχολείου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27/11/2020.

Στα ιατρικά δικαιολογητικά απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται η πάθηση αλλά και ότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας. Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας

(4/11/2020)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Παρακαλώ πατήστε  εδώ για να δείτε την Ανακοίνωση

e-ΔΙΟΙΚΗΣΗ -- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Διοίκησης θα αυτοματοποίηση όλες τις διοικητικές εργασίες της διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού, αλλά θα αποτελεί και εργαλείο άμεσης ενημέρωσης του μαθητή και κηδεμόνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ

 

Σύντομος Οδηγός Διαχείρισης Λογαριασμών Μαθητών στο Office 365(Ms Teams).

Παρακαλούνται οι Γονείς/Κηδεμόνες να μεριμνήσουν για την ενεργοποίηση των Λογαριασμών του Office365(MsTeams). Στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου έχουν δοθεί οι λογαριασμοί. Οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου που έχουν ξεχάσει τους κωδικούς να βεβαιωθούν για την ανάκτηση τους. (Πατήστε εδώ)

 

Μαθητικά λεωφορεία

Με οδηγίες του Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης προωθείται η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σχετικά με τη χρήση των μαθητικών λεωφορείων και την πιστή τήρηση των υγειονομικών οδηγιών. (Πατήστε Εδώ)

 

 

Ηλεκτρονική Επιβεβαίωση Εγγραφής Μαθητών/τριών Μέσης Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Oι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020- 2021 θα επιβεβαιωθούν ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται η φυσική παρουσία των γονιών/κηδεμόνων στα σχολεία. Η επιβεβαίωση των εγγραφών θα αρχίσει στις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου 2020. (Πατήστε Εδώ)

Οδηγίες για Ηλεκτρονική Επιβεβαίωση Εγγραφών Μαθητών

 

Έντυπο Συγκατάθεσης Γονέα για Συμμετοχή στο Διαγνωστικό TEST για τον κορωνοίο(COVID-19) - Πατήστε Εδώ

Παρακαλούνται όσοι γονείς / κηδεμόνες εγκρίνουν τη διενέργεια διαγνωστικού Τest για το παιδί τους σε σχέση με τον κορωνοίο, να υπογράψουν το έντυπο συγκατάθεσης και να το φέρουν στο γραμματοκιβώτιο του σχολείου το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20/05/2020, ώρα 13:00. Εναλλακτικά μπορούν με τον ίδιο τρόπο να φέρουν στο σχολείο ιδιόχειρη (να γραφτεί στο χέρι) βεβαίωση 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΣHΣΗ ΑΠΟ COVlD-19

*ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ (Απαραίτητο να διαβαστεί)*

Παρακαλούμε γονείς, μαθητές/μαθήτριες του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου όπως διαβαστεί η Ανακοίνωση από το Γραφείο Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Στόχο έχει την πληρέστερη ενημέρωση των γονέων/ κηδεμόνων για τρόπους προφύλαξης των παιδιών τους από τον Covid-19 με την επιστροφή τους στα σχολεία. Το ΥΠΑΑΝ εξέδωσε  ένα σύντομο ηλεκτρονικό ενημερωτικό έντυπο στο οποίο παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες που ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν στις προσπάθειες όλων για μείωση των κινδύνων από τον COVID-19 στο ελάχιστο δυνατό.

«Οδηγός για γονείς/κηδεμόνες για σωστή και ασφαλή επιστροφή των παιδιών στα σχολεία». (Πατήστε Εδώ)

Video από τη μαθήτρια Ταίσια Μπαλαμπανίδου του Γ΄4 για το COVID-19  
Θέμα Ημερομηνία
Υλικό για διάβασμα - Εξ' αποστάσεως μάθηση και Δημιουργική Αξιοποίηση του χρόνου των μαθητών μας
Υλικό για διάβασμα και Εξεταστέα Ύλη για Μαθητές με Μεταναστευτική Βιογραφία

Yλικό  για μαθητές/μαθήτριες είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΑΝ με τίτλο «Ενδεικτικό Υλικό, Μάρτιος 2020», στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.moec.gov.cy/endeiktiko_yliko.html

Πληροφοριακό Υλικό για τον COVID-19
Επίσκεψη Γονέων/Κηδεμόνων-Καθηγητών 04/03/2020